Ugrás a tartalomra

Döntős a szerb kosárlabda csapat az Európa-bajnokságon

2017.09.15
22:44
2024.03.19
08:32
Forrás
VajdaságMa
Szerbia 87:79-re nyert Oroszország ellen a kosárlabda EB elődöntőjében, és így vasárnap este az aranyéremért küzdhet Isztambulban.

A szerb válogatott a második negyedben remekelt, amikor az első negyedben megszerzett ötpontos előnyt 14 pontosra (48:34) sikerült növelnie. A második félidőben az oroszok folyamatosan csökkentették a hátrányukat, s négy perccel a mérkőzés vége előtt a szerb előny két pontra olvadt (75:73). Az utolsó egy percben a szerb játékosok magabiztosan értékesítették az orosz szabálytalanságok büntetőit, és megnyerték a mérkőzést. Szerbia ezzel visszavágott az oroszoknak a csoportküzdelmek során elszenvedett 75:72-es vereségért.

A Szerbia-Szlovénia döntőt vasárnap rendezik meg. A finálé előtt Spanyolország és Oroszország mérkőzik meg a bronzéremért. (Vajdaság MA)

Európa-bajnokság
kosárlabda
Oroszország
Szerbia

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.