Ugrás a tartalomra

Dzsudzsák visszatért a DVSC labdarúgócsapatához

2020.09.23
13:43
Forrás
24.hu
Dzsudzsák Balázs tizenkét év után visszatért a Debreceni VSC labdarúgócsapatához - jelentette be kedd délután a Debrecen.

A hír már múlt héten felröppent a sajtóban, hogy a magyar válogatottsági rekorder hazatér. A 33 éves, nyírlugosi játékos 2001-ben került a debreceni akadémiára, majd 2005-ben mutatkozott be az első csapatban. Dzsudzsák az utóbbi két évben az Egyesült Arab Emirátusokba szerződött, ahol több csapatban is játszott. A Debrecen az előző szezonban nagy meglepetésre kiesett az NB I-ből, huszonhét év és hét bajnoki cím után búcsúzott az élvonaltól. Dzsudzsák Balázs most korábbi csapatával, az NB I-be jutásért fog küzdeni.

Dzsudzsák Balázs
Debrecen
labdarúgás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.