Ugrás a tartalomra

Egymillió eurót kapnak a szerb focisták, ha legyőzik a portugálokat

2021.11.12
18:58
2021.11.12
19:10
Forrás
Szerbiai RTV
Egymillió eurós prémiumot ajánlott fel a szerb labdarúgó-válogatottnak Aleksandar Vučić.

A focisták akkor jutnak ehhez az összeghez, ha a következő világbajnoki selejtezőjükön Lisszabonban legyőzik Portugáliát.

Sorsdöntő meccs lesz ez. Lisszabonba nyerni utaznak a szerbek, hiszen csakis így nyerhetik meg az A csoportot. A VB-selejtezős csoportban a szerbek és a luzitánok ugyanolyan mérleggel, ugyanannyi ponttal állnak. Ahhoz, hogy Dragan Stojković legénysége egyenes ágon jusson ki a katari tornára, győzelemre van szüksége.

A portugáloknak a döntetlen is elég, hogy megőrizzék első helyüket a csoportban. A szerb csapat ma indult útnak Belgrádból.

A felszállás előtt Aleksandar Vučić is sok szerencsét kívánt a játékosoknak. A szerb elnök a győzelem esetén 1 millió eurós díjat ajánlott fel a csapatnak.

A meccs vasárnap 20.45-kor kezdődik.

szerb labdarúgó-válogatott
Lisszabon
prémium
Aleksandar Vučić
Portugália
világbajnoki selejtező

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.