Ugrás a tartalomra
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/nr

Egymillió eurót kapnak a szerb focisták, ha legyőzik a portugálokat

2021.11.12
18:58
2021.11.12
19:10
Forrás
Szerbiai RTV
Egymillió eurós prémiumot ajánlott fel a szerb labdarúgó-válogatottnak Aleksandar Vučić.

A focisták akkor jutnak ehhez az összeghez, ha a következő világbajnoki selejtezőjükön Lisszabonban legyőzik Portugáliát.

Sorsdöntő meccs lesz ez. Lisszabonba nyerni utaznak a szerbek, hiszen csakis így nyerhetik meg az A csoportot. A VB-selejtezős csoportban a szerbek és a luzitánok ugyanolyan mérleggel, ugyanannyi ponttal állnak. Ahhoz, hogy Dragan Stojković legénysége egyenes ágon jusson ki a katari tornára, győzelemre van szüksége.

A portugáloknak a döntetlen is elég, hogy megőrizzék első helyüket a csoportban. A szerb csapat ma indult útnak Belgrádból.

A felszállás előtt Aleksandar Vučić is sok szerencsét kívánt a játékosoknak. A szerb elnök a győzelem esetén 1 millió eurós díjat ajánlott fel a csapatnak.

A meccs vasárnap 20.45-kor kezdődik.

szerb labdarúgó-válogatott
Lisszabon
prémium
Aleksandar Vučić
Portugália
világbajnoki selejtező

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű