Ugrás a tartalomra
pixabay/manfredrichter

Elhunyt Boban Petrović kosárlabdázó

2021.09.27
17:49
2021.09.27
18:18
Forrás
Szerbiai RTV
A Partizán legendás kosarasa egy dél-afrikai kórházban halt meg - tájékoztat a klub.

Petrović 1957. július. 19-én született Kruševacon. 1976-tól 1985-ig volt a Partizán játékosa, ebben az időszakban a csapat legjobb játékosaként tartották számon. A jugoszláv válogatott tagjaként részt vett az 1981-es Európa bajnokságon, ahol ezüstöt nyertek. Majd egy évvel később a világbajnokságon a dobogó harmadik fokára állhatott.

Boban Petrović közúti szerencsétlenséget szenvedett, ami után a kórházban hunyt el. 

Boban Petrović
kosárlabdázó
elhunyt
Partizán

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.