Ugrás a tartalomra

Elhunyt Gianluca Vialli

2023.01.06
14:00
Forrás
hirado.hu
58 éves korában elhunyt Gianluca Vialli, a 80-as és 90-es évek labdarúgásának ikonikus alakja, a Sampdoria, a Juventus, a Chelsea és az olasz válogatott korábbi kiváló támadója.

Siniša Mihajlović és Pelé közelmúltbeli halála után újabb súlyos veszteség érte a futballvilágot: Gianluca Vialli szervezete feladta a hasnyálmirigyrákkal vívott harcot. Az olasz csatárlegendánál először 2017-ben diagnosztizálták a kórt, három évvel később úgy tűnt, sikerült teljesen kigyógyulnia belőle, ám 2021-ben ismét kiújult a betegsége. Gianluca Vialli a közelmúlt olasz labdarúgásának egyik legkiválóbb csatára. Az olasz válogatottban 59 alkalommal szerepelt, 17-szer talált az ellenfelek kapujába. Legnagyobb sikerét az 1990-es vb-n érte el a csapattal, ahol hazai közönség előtt bronzérmet szerzett.

labdarúgó
Gianluca Vialli

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.