Ugrás a tartalomra
Polgármesteri kabinet, Nagybecskerek

Elkezdődött a 9. Vajdasági Ifjúsági Sportolimpia Nagybecskereken

2022.05.19
17:08
Forrás
Pannon RTV
A rendezvény május 22-ig, vasárnapig tart. Mintegy 6000 általános és középiskolás diák, edzőik és önkéntesek vesznek részt rajta.

A Vajdasági Ifjúsági Sportolimpia szervezője a Tartományi Sport- és Ifjúsági Titkárság, valamint a Vajdasági Iskolasport Egyesület.

Dane Basta tartományi sport- és ifjúsági titkár sok sikert kívánt a versenyzőknek. Kiemelte, hogy a sportágak népszerűsítése az iskolások körében nem csak a gyerekek testi egészségét erősíti, hanem az akaratukat és kitartásukat is.

A gyerekek különböző helyszíneken, 15 sportágban mérettetik meg magukat a következő napokban, Nagybecskereken.

Vajdasági Ifjúsági Sportolimpia
Nagybecskerek
megnyitó

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:30

A mellrákszűrés életet menthet

Továbbra is lehet jelentkezni a HPV elleni védőoltás felvételére Szabadkán, ahogy a bajmoki mammográfiai vizsgálatokra is. A mellrákszűrésre eddig több mint 500 nő jelentkezett.
11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.