Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Elődöntőbe jutott Đoković a US Openen

2021.09.09
07:30
Forrás
Szerbiai RTV
Berettinit verte meg Novak Đoković. Az elődöntőben Alexander Zverev lesz az ellenfele.
Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Bejutott a US Open elődöntőjébe a szerb Novak Đoković, miután 3:1-re legyőzte az olasz Matteo Berrettinit. A mostani, 3 és fél órás nehéz mérkőzés volt a negyedik, amit Đoković Berrettini ellen nyert meg pályafutása során. A US Open elődöntőjében a szerb teniszező ellenfele a német Alexander Zverev lesz, aki a dél-afrikai Lloyd Harrist verte meg.

US Open
Novak Đoković
Matteo Berrettini
Alexander Zverev
tenisz

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.