Ugrás a tartalomra

Elődöntős a Babos-Mladenović páros

2019-01-22
10:25
Forrás
Nemzetisport.hu
Bejutott az elődöntőbe a Babos Tímea-Kristina Mladenović kettős az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.

A címvédő Babos-Mladenović kettős két játszmában, 6:4, 7:5-re legyőzte a Raquel Atawo, Katarina Srebotnik amerikai, szlovén duót. A kilencedikként kiemelt párosnak még bréklabdája sem volt, a találkozó mindössze 1 óra 17 percig tartott. Az elődöntőben a magyar-francia duó a Jennifer Brady, Alison Riske alkotta amerikai kettőssel találkozik. Babosék számára kedvező hír, hogy a felső ágon kiesett az első kiemelt cseh duó, és a címvédőn kívül nem maradt már versenyben kiemelt páros a legjobb négy között.

Babos Tímea
Kristina Mladenović
tenisz
Australian Open
Melbourne

Most

17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.
13:17, Frissítve: 13:30

Elindult az űrbe Fedor, az orosz humanoid

Fedélzetén a Fedor ember alakú robottal startolt el Bajkonurból csütörtökön a Szojuz MSZ-14-es orosz űrhajó. Várhatóan szombaton csatlakozik a Nemzetközi Űrállomáshoz.

Népszerű