Ugrás a tartalomra

Exkluzív interjút adott Saghmeister Gábor a Pannon RTV-nek

2020.11.27
16:11
2020.11.27
17:39
Forrás
Pannon RTV
Tizedik alkalommal is célba érni - ez lesz a célja Saghmeister Gábornak a soron következő Dakar-ralin.

A szabadkai motorversenyzőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen már a felkészülési időszakban egészségügyi problémák hátráltatják, ugyanis ő is elkapta a koronavírust.

A Pannon RTV-nek ennek ellenére exkluzív interjút adott, amelyben elmondta, hogy enyhébb tünetei vannak, mint amilyenek a köhögés, az izomfájdalom és az ízlelés elveszítése.

Saghmeister Gábor tavaly új motorral indult a Dakaron, idén is ezzel a korszerű géppel vág neki a versenynek, ami Szaúd-Arábiában rajtol január 3-án.

"Nagyon szeretnék most is célba érni. A helyezést majd az alkalom fogja hozni. Szeretnék a top 60-70 versenyzőben benne lenni, ami azt jelenti ebben a kategóriában, amiben én indulok, a szerelő nélküli kategóriában - tavaly a 24. lettem - remélem, hogy az első 15-20-ba be tudom hozni magam. Persze, hogy ha minden technikai problémát meg tudunk oldani a bivakban, vagy a versenypályán, vagy ha a motor úgy fog működni, ahogy kell. A tudásom megvan hozzá, a tapasztalatom megvan, de sok mindent a szerencsére kell most bízni."

Dakar-rali
koronavírus
tünet

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.