Ugrás a tartalomra

Felkészültek a TSC női focistái a bajnokságra

2021.02.20
16:36
2021.02.20
17:10
Forrás
Pannon RTV
Kiütéses győzelmet aratott idei negyedik, egyben utolsó felkészülési mérkőzésén a TSC női labdarúgócsapata.

A magyarkanizsai lányok a szabadkai Spartacus együttesével mérkőztek meg. A barátságos meccs végeredménye 8:0 lett, a TSC javára. Egyébként már egy hónapja zajlik a felkészülés a bajnokságra a magyarkanizsai csapatnál, főként az erőnléti edzésekre fektették a hangsúlyt, de a technikai és a taktikai edzések sem maradtak ki. A szerbiai női labdarúgó Szuperliga küzdelmei a jövő héten kezdődnek.

Vajda Fangyó, edző, TSC, Magyarkanizsa: „Most már egy hónapja készülünk a bajnokság kezdetére, a tavaszi szezonra, ami a jövő hét végén fog kezdődni számunkra. Újvidéken vendégszerepelünk a Vojvodina ellen. Ez ma a negyedik barátságos mérkőzésünk volt, és egyben az utolsó is. Jó hangulatban teltek az edzések ez az egy hónap alatt, ami nagyon fontos, hogy nincs lányunk, aki sérült, úgyhogy én azt hiszem, hogy felkészülten fogjuk várni a bajnokság folytatását.”

TSC
magyarkanizsai TSC
labdarúgás
Vajda Fangyó

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.