Ugrás a tartalomra
waterpoloserbia.org

Férfi vízilabda világliga: Szerbia válogatottja nyert, Magyarország az ötödik

2022.05.01
09:06
2022.05.01
09:13
Forrás
Pannon RTV
Szerbia férfi vízilabda-válogatottja nyerte a világliga európai döntőjét, miután a szombati fináléban magabiztosan, 12-9-re nyert az olaszok ellen.

A megfiatalított szerb csapat magabiztosan játszott az olaszok ellen. A csapat legeredményesebb játékosa a három gólt szerző Draško Gogov volt, míg Viktor Rašović és Dušan Mandić 2-2 gólt jegyeztek. A döntős csapatok mellett a harmadik helyen végző Spanyolország jutott tovább a  vízilabda világliga strasbourgi szuperdöntőjébe.  A magyar csapat a tornát az ötödik helyen zárta, miután a szombati helyosztón magabiztosan, 14-9-re nyert a horvátok ellen.

vízilabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű