Ugrás a tartalomra

Feszült hangulat, politikai felhangok a labdarúgásban

2013.03.21
12:22
2017.10.03
09:34
Nem a Magyarország-Románia világbajnoki selejtező az egyetlen, amelyet politikai felhangok kísérnek
Nem a Magyarország-Románia világbajnoki selejtező az egyetlen, amelyet politikai felhangok kísérnek. Az A csoportban Horvátország és Szerbia labdarúgó-válogatottja találkozik egymással, ugyan vendégszurkolók nem mehetnek be a Maksimir-stadionba, de a horvát kapitány, Igor Štimac abban reménykedik, a hazai drukkerek nem az ellenfelet ócsárolják, hanem a horvátokat éltetik majd. Ezen a néven még sohasem játszott egymással a két ország, bár a 2000-es Európa-bajnokság selejtezői során az akkor már önálló Horvátország egy csoportban volt Jugoszláviával. Akkor mind a két összecsapást rendkívül feszült hangulatban játszották le, és mind a kettő döntetlenre végződött, a horvátok pedig nem jutottak ki az Eb-re.

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.