Ugrás a tartalomra

FIFA-világranglista: Szerbia egy hellyel lejjebb került

2017.03.10
10:32
Nem történt változás a FIFA-világranglistájának első tíz helyén
Nem történt változás a FIFA-világranglistájának első tíz helyén. Az argentin nemzeti tizenegy az első, Brazília a második, Németország a harmadik. Magyarország maradt a 27., Szerbia viszont egy hellyel lejjebb csúszott, az 51. helyről az 52. pozícióra. Ha a világbajnoki kvalifikáció szempontjából figyeljük az állást, mind Magyarország, mind pedig Szerbia a selejtezőcsoportja középmezőnyében található. Magyarország a 27. helyével a 8. Portugália és a 11. Svájc mögött, valamint a 82. Feröer, a 111. Lettország és a 200. Andorra előtt foglal helyet. Szerbia az 52. helyével a 12. Wales, a 24. Írország és a 34. Ausztria mögött, de a 126. Grúzia és a 162. Moldova előtt áll. (Magyar Szó)
Szerbia
világranglista
FIFA

Most

14:43, Frissítve: 14:50

A győzelem napját ünneplik Moszkvában

Katonai felvonulást tartottak Moszkvában a Győzelem napja alkalmából. Oroszország május 9-én a második világháború idején Németország felett aratott győzelemre emlékezik.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.