Ugrás a tartalomra

Foci: Kisorsolták a BL az EL párosításait

2017.06.19
13:10
Ma délután Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőköreinek párosításait
Ma délután Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőköreinek párosításait. A magyar bajnok, a Budapest Honvéd az izraeli Hapoel Beer-Seva ellen kezdi meg szereplését a BL selejtezőjének második fordulójában. A szerb bajnoki címet bezsebelő Partizánnak nem kell messzire utaznia, hiszen a selejtezők második körében a podgoricai Budućnost csapatával mérkőzik meg a továbbjutásért. A párharcok első mérkőzéseit július 11-én, illetve 12-én rendezik, a visszavágókra pedig egy héttel később kerül sor. A Bajnokok Ligáját követően az Európa Liga selejtezőinek párosításait is kisorsolták hétfő délután. A magyar csapatok közül a Vasas az izraeli Beitar Jeruzsálem, a Ferencváros a lett Jelgava, a Videoton pedig a máltai Balzan csapatával mérkőzik meg. A szerb klubok közül a Crvena zvezda a máltai Floriana, a Vojvodina a szlovák Ruzomberok, a Mladost pedig az azeri Inter ellen lép pályára az Európa Liga selejtezőjében.

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.