Ugrás a tartalomra

Foci: Kisorsolták a BL az EL párosításait

2017-06-19
13:10
Ma délután Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőköreinek párosításait
Ma délután Nyonban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőköreinek párosításait. A magyar bajnok, a Budapest Honvéd az izraeli Hapoel Beer-Seva ellen kezdi meg szereplését a BL selejtezőjének második fordulójában. A szerb bajnoki címet bezsebelő Partizánnak nem kell messzire utaznia, hiszen a selejtezők második körében a podgoricai Budućnost csapatával mérkőzik meg a továbbjutásért. A párharcok első mérkőzéseit július 11-én, illetve 12-én rendezik, a visszavágókra pedig egy héttel később kerül sor. A Bajnokok Ligáját követően az Európa Liga selejtezőinek párosításait is kisorsolták hétfő délután. A magyar csapatok közül a Vasas az izraeli Beitar Jeruzsálem, a Ferencváros a lett Jelgava, a Videoton pedig a máltai Balzan csapatával mérkőzik meg. A szerb klubok közül a Crvena zvezda a máltai Floriana, a Vojvodina a szlovák Ruzomberok, a Mladost pedig az azeri Inter ellen lép pályára az Európa Liga selejtezőjében.

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű