Ugrás a tartalomra

Fölényes győzelemmel ünnepelte 100 éves fennállását a Potisje Labdarúgó Klub

2019.10.19
15:33
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsaiak hazai pályán fogadták az oroszlámosi Slavija csapatát a Tiszamenti Liga bajnoki mérkőzésén.

A vendéglátók gól gazdag mérkőzésen, 6:0 arányban múlták felül az oroszlámosi ellenfelüket.

A magyarkanizsai fiúk nem tétlenkedtek, magabiztosan uralták a pályát a mérkőzés kezdetétől. A próbálkozások ellenére az első gól csak a 40. percben született meg, Muhi Csabának köszönhetően. Ezek után nem kellett sokat várni a második gólra: a 43. percben a hazaiak csapatkapitánya, Apró Levente csavarta be a labdát a hálóba.

A szünet után a második félidő izgalmasabbra sikeredett, mivel már az 51. percben Buza Attila 3:0-ra növelte a magyarkanizsai fiúk előnyét az oroszlámosiakkal szemben, majd az 55. percben Bagi Rafael lőtt a hálóba. Nem sokkal később az oroszlámosi fiúk hiába próbáltak védekezni, Huszák István gólt rúgott és így a 62. percben már 5:0-ra nőtt a hazaiak előnye. Az utolsó gólra a 77. percben került sor, amit Balgó József rúgott a hálóba és ezzel a mérkőzést a magyarkanizsai Potisje Labdarúgó Klub 6:0-ra nyerte az oroszlámosi Slavija ellen. A csapat ezzel a fölényes győzelemmel ünnepelte a klub fennállásának 100 éves évfordulóját.

Potisje Labdarúgó Klub
labdarúgás
évforduló
Oroszlámos
Slavija
Tiszamenti Liga
győzelem

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.