Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fölényes győzelmet aratott a TSC

2018-11-28
16:22
2018-11-28
20:28
Forrás
Pannon RTV
Fölényes győzelmet aratott a TSC az FK Javor Matis együttese ellen vívott meccsen a Szerb Labdarúgó Első Liga 18. fordulójában Zentán. Az összecsapás a hazai csapat 3:1-es győzelmével zárult.

A zentai városi stadionban játszott mérkőzésen a TSC játékosa, Vladimir Silađi a hetedik és a huszonkettedik percben is eredményes volt. A hazai csapat harmadik gólját Vladimir Branković küldte a hálóba a mérkőzés huszonötödik percében. Az FK Javor Matis játékosának Ivan Marković-nak az első játékidő végén egy büntetőrúgást sikerült gólra váltania, amivel 3:1-re szépítette az állást. A második játékidőben a topolyai csapat lendülete nem hagyott alább, több helyzetet is kidolgoztak, de végül egyik sem eredményezett gólt.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Igor Tufegdžić, az FK Javor Matis vezetőedzője csalódottan értékelte a csapat teljesítményét: „Megpróbáltunk felülkerekedni és beérni őket, de ez nem sikerült. Azt gondolom, hogy ki kell elemeznünk az elmúlt időszakot és fel kell készülnünk arra, ami vár minket.”

Szabó Zoltán a TSC vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a csapat teljesítményéről: „Sajnos nincs sok idő ünnepelni, mert szombaton már a Žarko ellen játszunk bajnoki mérkőzést itt Zentán. Egy újabb győzelmet várok természetesen. Szóval mától már el is felejtettük ez a mérkőzést, és a következőre koncentrálunk.”

A TSC 34 ponttal jelenleg a tabella negyedik helyén áll, még az FK Javor Matis 37 ponttal második.

TSC
Topolya
Zenta
labdarúgó
Szerb Labdarúgó Első Liga
Javor

Most

23:20, Frissítve: 23:42

Remizett a Crvena zvezda idegenben

A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a belgrádi Crvena zvezda Bernben a svájci Young Boys együttesével 1:1-es félidő után 2:2-es döntetlent játszott.

Népszerű