Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Fölényes győzelmet aratott a TSC

2018-11-28
16:22
2018-11-28
20:28
Forrás
Pannon RTV
Fölényes győzelmet aratott a TSC az FK Javor Matis együttese ellen vívott meccsen a Szerb Labdarúgó Első Liga 18. fordulójában Zentán. Az összecsapás a hazai csapat 3:1-es győzelmével zárult.

A zentai városi stadionban játszott mérkőzésen a TSC játékosa, Vladimir Silađi a hetedik és a huszonkettedik percben is eredményes volt. A hazai csapat harmadik gólját Vladimir Branković küldte a hálóba a mérkőzés huszonötödik percében. Az FK Javor Matis játékosának Ivan Marković-nak az első játékidő végén egy büntetőrúgást sikerült gólra váltania, amivel 3:1-re szépítette az állást. A második játékidőben a topolyai csapat lendülete nem hagyott alább, több helyzetet is kidolgoztak, de végül egyik sem eredményezett gólt.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Igor Tufegdžić, az FK Javor Matis vezetőedzője csalódottan értékelte a csapat teljesítményét: „Megpróbáltunk felülkerekedni és beérni őket, de ez nem sikerült. Azt gondolom, hogy ki kell elemeznünk az elmúlt időszakot és fel kell készülnünk arra, ami vár minket.”

Szabó Zoltán a TSC vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a csapat teljesítményéről: „Sajnos nincs sok idő ünnepelni, mert szombaton már a Žarko ellen játszunk bajnoki mérkőzést itt Zentán. Egy újabb győzelmet várok természetesen. Szóval mától már el is felejtettük ez a mérkőzést, és a következőre koncentrálunk.”

A TSC 34 ponttal jelenleg a tabella negyedik helyén áll, még az FK Javor Matis 37 ponttal második.

TSC
Topolya
Zenta
labdarúgó
Szerb Labdarúgó Első Liga
Javor

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.