Ugrás a tartalomra

Fordítás után nyertek Ronaldóék Luxemburgban

2021.03.30
22:51
2021.03.31
08:16
Forrás
nemzetisport.hu, Szerbiai RTV
3:1-re győztek a portugálok Luxemburgban a kedd esti európai vb-selejtező mérkőzésen.

A drámai végjátékot hozó szerbiai döntetlent követően Portugália labdarúgó-válogatottja Luxemburgba utazott, ahol a 30. percben egyből hátrányba is került. Az egész találkozó során fölényben játszó portugálokat azonban nem zavarta meg a hazai vezetés, és a szünet előtt nem sokkal egyenlíteni tudtak. A fordulást követően végül a saját javukra fordították a mérkőzést, Cristiano Ronalo vezette rá a labdát a védelemre, majd közelről talált be. A hajrában egy szögletből ismét fejjel szereztek gólt a vendégek.

A portugálok ezzel az A-csoport első helyére ugrottak 7 ponttal, a szerbeknek is ennyi van a 2. helyen, Luxemburg 3 pontos, Azerbajdzsánnak és Írországnak pedig még pontja sincs.

Luxemburg
Portugália
vb-selejtező

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.