Ugrás a tartalomra

Forma-1: Pérez koronavírusos, nem indulhat a Brit Nagydíjon

2020.08.01
08:05
Forrás
Magyar Szó, HVG
Egy bizonytalan teszt után másodjára egyértelműen pozitív lett a teszteredménye a Forma-1-es Sergio Péreznek.

A Racing Point pilótája karanténba vonult, így nem indulhat a Brit Nagydíjon és valószínűleg az egy hét múlva, szintén Silverstone-ban zajló 70. Évfordulós Nagydíjon sem. Helyette Nico Hülkenberg fog autóba ülni, aki legutóbb 2016-ban volt az akkor még Force India néven ismert istálló tagja. A hétvégi Brit Nagydíj szervezői és a helyi járványügyi hatóságok emberei mindenkit karanténba küldtek, aki Pérezhez közel volt mostanában.

Videós bejelentkezésben Pérez arról beszélt, az elmúlt két hétben minden védelmi előírás betartott, és csak Mexikóban járt, hogy meglátogassa édesanyját a kórházban. Ezzel ellentétben a közösségi médiában több fénykép is napvilágot látott, melyek szerint a pilóta egy étteremben a rajongókkal találkozott, majd pedig Olaszországban nyaralt. Utóbbi képet felesége gyorsan törölte is az Instagramról.

koronavírus
Forma-1

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.