Ugrás a tartalomra

A főtábla küszöbén a Ferencváros

2019.08.29
11:02
2024.03.19
08:48
Forrás
nso.hu, MTI
Magyar érdekeltje is van a mai Európa Liga selejtezőkörének visszavágóján. A budapesti Ferencváros a Groupama Arénában fogadja a litván Suduva együttesét.

Ferencváros kedvező helyzetből, az idegenbeli gól nélküli döntetlent követően fogadja csütörtökön a litván Suduva együttesét a labdarúgó Európa-liga selejtező utolsó fordulójában. A Ferencváros egy mai győzelemmel mindenképpen EL-csoportkörösnek tudhatja magát.

A Ferencváros 15 évvel ezelőtt volt legutóbb ilyen közül a csoportkörös szerepléshez az európai kupaporondon. A 20 órakor kezdődő találkozón az olasz Marco Guida lesz a bíró, és az érdeklődők az M4 Sporton élőben követhetik az összecsapást.

Ferencváros
Európa Liga
Labdarúgó Bajnokok Ligája
Suduva

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.