Ugrás a tartalomra

Fucsovics három szettben kikapott Federertől

2018.01.22
07:59
2024.03.19
08:52
Forrás
nemzetisport, MTI
A világranglista 80. helyén álló Fucsovics az eddigi legjobb Grand Slam-tornás szereplését futotta az Australian Openen.

Fucsovics Márton három szettben kikapott Roger Federertől az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében. A világranglista 80. helyén álló Fucsovics az eddigi legjobb Grand Slam-tornás szereplését futotta az Australian Openen. Három győzelemmel a legjobb 16 közé jutott a viadalon. A legjobb nyolc közé kerülésért a svájci legenda, Roger Federer volt az ellenfele, akivel pályafutása során először mérkőzött meg a 25 éves magyar teniszező.

Federer a meccs végén elismeréssel nyilatkozott Fucsovics Mártonról. A svájci címvédő a negyeddöntőben a cseh Tomás Berdychhel játszik Melbourne-ben. 

Fucsovics Márton
Roger Federer
Australian Open

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.