Ugrás a tartalomra

Gólzáporos döntetlen a TSC-Radnički meccsen

2021.08.14
18:59
2021.08.31
12:10
Forrás
Pannon RTV
Döntetlent játszott a TSC a szerb labdarúgó Szuperliga 5. fordulójában, Zentán.

A topolyai csapat 4:4-es, gólzáporos meccsen küzdött meg a kragujevaci FK Radnički ellen. A topolyaiak góljait Banjac, Zec és Leandro szerezték. A döntetlennel a TSC vezeti a szerb labdarúgó első osztályt, addig biztosan így is marad a tabella, amíg közvetlen riválisaik, a Partizan és a Crvena zvezda le nem játsszák következő meccsüket.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Őszintén szomorúak vagyunk, mert egy olyan mérkőzést játszottunk, amelyben azt mondom, a 60. percben nekünk megvolt az eredmény, és úgy tűnt, hogy egy rutinos győzelem lesz, egy olyan ellenfél ellen, akik újak a Ligában. Hasonló erőt képviselnek, mint a Kolubara csapata. Úgy érzem a három csere túl korán jött és ez egy kicsit összezavarta a csapatunkat, valamint az olyan kapott gólok, amiket ki lehetett volna kerülni.”

Radnički
labdarúgás
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.