Ugrás a tartalomra

Gulácsi Pétert választották a Bundesliga játékosai a német labdarúgó élvonal legjobb kapusának

2019-06-05
14:49
2019-06-05
14:55
Forrás
Pannon RTV
Az RB Leipzig hálóőre a szavazatok 24,8 százalékát szerezte meg, amely elegendő volt az első hely bezsebeléséhez.

A Bundesliga legjobb játékosának Marco Reust választották. A Borussia Dortmunk támadója a szavazatok 31,4 százalékát kapta, ezzel megelőzve az Eintracht Frankfurtból a Real Madridba igazoló mindössze 21 éves Luka Jovićot, akiért a királyaik 60 millió eurót fizettek a német klubnak. Szerb labdarúgóra ennyi pénzt még egyetlen csapat sem költött.

Gulácsi Péter

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.