Ugrás a tartalomra

Gyermekzsivaj tölti be a topolyai focipályákat

2021.07.12
13:00
2021.07.12
17:05
Forrás
Pannon RTV
A héten szervezi meg a TSC második alkalommal nyári focitáborát. A gyerekeket péntekig napi két intenzív edzés várja sok játékkal.

Gyermekzsivaj tölti be a topolyai futballklub focipályáit az elkövetkező öt napban. A megnyitó ünnepségen a résztvevők edzőikkel együtt sorakoztak fel a TSC labdarúgó akadémiáján, ez után pedig már el is kezdődött a tábor első edzése.

A környező városokból, településekből érkeztek Topolyára a focizni vágyó gyerekek.

Seri Alexandra, Újvidék: „Én igazából nem járok edzésekre, de nagyon sokat szoktam focizni falun is, Újvidéken is, mindenhol, és hát azért jöttem ebbe a táborba, mert szeretek is focizni meg, hogy többet megtanuljak.”

Nagy Ádám: „Négy éve focizom és azért jöttem ebbe a táborba, hogy legyek még jobb és gyakoroljak többet”

Palágyi Szabolcs, a topolyaiak vezérigazgatója elmondta: céljuk bemutatni a gyerekek számára a labdarúgás játékos formáját illetve teret adni új barátságok kialakulására. A táborba idén 160 gyerek jelentkezett. „Tömegesítéssel tudunk elérni olyan dolgokat, hogy később a minőség is kijöjjön és minden klub, minden helyiség életében fontos szerepet tölt be egy labdarúgó klub és annak a tagjai, mert őrajtuk keresztül tudunk egészséges embereket nyerni és a közösséget erősíteni.”

Az edzések hétfőtől-péntekig reggel 9 és délután 3 óra között zajlanak. A gyerekek különböző játékos feladatokat kapnak, illetve változatos technikai, taktikai és ügyességi gyakorlaton vehetnek részt. A tábor pénteken délután egy zárórendezvénnyel ér véget.

TSC
focitábor

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.