Ugrás a tartalomra
facebook

Györe László negyeddöntős Budapesten

2019-04-25
21:55
Forrás
VajdaságMa
Györe László bejutott a Budapesten zajló 250-es ATP-tenisztorna negyeddöntőjébe, miután a második fordulóban 6:3, 6:1 arányban nyert az olasz Jannik Sinner ellen.

A világranglistán jelenleg 34. zentai teniszező végig dominált a mérkőzésen, és mindössze négy játékot engedett át a 17 éves olasz játékosnak. Györe a nyolc között a 4. kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvili ellen lép pályára.

Nagy meglepetésre búcsúzott a tenisztorna első kiemeltje, a világranglista 11. helyén álló horvát Marin Čilić, miután 5:7, 7:6 ,7:6-ra kikapott a 73. helyen rangsorolt uruguayi Pablo Cuevastól egy több mint három órás mérkőzésen.

Györe László
tenisz
Budapest

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.