Ugrás a tartalomra
facebook

Györe László negyeddöntős Budapesten

2019-04-25
21:55
Forrás
VajdaságMa
Györe László bejutott a Budapesten zajló 250-es ATP-tenisztorna negyeddöntőjébe, miután a második fordulóban 6:3, 6:1 arányban nyert az olasz Jannik Sinner ellen.

A világranglistán jelenleg 34. zentai teniszező végig dominált a mérkőzésen, és mindössze négy játékot engedett át a 17 éves olasz játékosnak. Györe a nyolc között a 4. kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvili ellen lép pályára.

Nagy meglepetésre búcsúzott a tenisztorna első kiemeltje, a világranglista 11. helyén álló horvát Marin Čilić, miután 5:7, 7:6 ,7:6-ra kikapott a 73. helyen rangsorolt uruguayi Pablo Cuevastól egy több mint három órás mérkőzésen.

Györe László
tenisz
Budapest

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:33, Frissítve: 16:17

Magyar pártok az EP-választáson

Hogy áll össze az Európai Parlament? Hány képviselő van, hány a magyar? Összefoglalónkból kiderül, melyik magyar pártoknak volt képviselőjük az előző EP-ben, és melyik pártcsaládokkal dolgoztak.

Népszerű

Ebolagyanús pácienset kezelnek

Elszabadult a kongói Ebola-járvány

Megfékezhetetlenné vált a Kongói Demokratikus Köztársaságban kitört Ebola-járvány, s a helyzet olyan súlyos lehet, mint a 2013-2016 közötti, három államra kiterjedő egészségügyi válság idején volt.