Ugrás a tartalomra

Győzelemmel indul a felkészülés

2021.06.04
23:03
2021.06.04
23:09
Forrás
MTI
Az egy hét múlva kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a vendég ciprusi csapatot a Szusza Ferenc Stadionban rendezett pénteki felkészülési mérkőzésen.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Schäfer András 36. percben lőtt találatával nyert, így immár tíz találkozó óta veretlen. Az olasz szakvezető Hahn János és Bolla Bendegúz személyében két újoncot is avatott.

A magyarok egy vereség mellett hetedszer győzték le a szigetországi gárdát.

A magyar csapat kedden Írországgal játszik felkészülési mérkőzést ugyancsak Újpesten, majd az Eb csoportkörében június 15-én a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadja a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendége lesz Münchenben.

magyar
Ciprus
labdarúgó
felkészülési
mérkőzés
Európa-bajnokság

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.