Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdett az új stadionban a TSC

2021.09.25
19:53
2022.04.30
12:30
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági derbin a topolyaiak a Vojvodina csapatát verték meg 1:0 arányban a szerb labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában.

A TSC első, egyben győztes gólját Rajković szerezte a 48. percben. A mérkőzésen végig a topolyaiak domináltak, kapuhoz szorították ellenfelüket, és láthatóan jobban akarták a győzelmet. A Vojvodina együttesének az első félidő elején volt egy hatalmas ziccere, azonban kihagyták a helyzetet. Ez megbosszulta önmagát, és végül vereséget szenvedtek a topolyai csapattól. A győzelemmel a TSC őrzi harmadik helyét a szerb első osztályú pontvadászatban.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Nehéz mérkőzés volt, egy olyan mérkőzés, amelyet szerintem nagyon okosan játszottunk le. Taktikailag is helyén voltunk. Sajnos volt több lehetőségünk is, amit nem használtunk ki, hozzá kell tenni, hogy a Vojvodinának is volt egy nagy helyzete. Azt mondom, amit egy ilyen derbi hoz, hogy egy mozdulás, vagy egy helyzet kihasználása hoz három pontot, ezt mi teljesítettük, és gratulálok ezzel a csapatunknak, az edzőnek, aki merészen pont a góllövőnket először a kezdőcsapatba tette.”

Topolya
stadion
Rajković
Palágyi Szabolcs
vezérigazgató
TSC

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.