Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Győzelemmel kezdett az új stadionban a TSC

2021.09.25
19:53
2021.09.25
20:48
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági derbin a topolyaiak a Vojvodina csapatát verték meg 1:0 arányban a szerb labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában.

A TSC első, egyben győztes gólját Rajković szerezte a 48. percben. A mérkőzésen végig a topolyaiak domináltak, kapuhoz szorították ellenfelüket, és láthatóan jobban akarták a győzelmet. A Vojvodina együttesének az első félidő elején volt egy hatalmas ziccere, azonban kihagyták a helyzetet. Ez megbosszulta önmagát, és végül vereséget szenvedtek a topolyai csapattól. A győzelemmel a TSC őrzi harmadik helyét a szerb első osztályú pontvadászatban.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Nehéz mérkőzés volt, egy olyan mérkőzés, amelyet szerintem nagyon okosan játszottunk le. Taktikailag is helyén voltunk. Sajnos volt több lehetőségünk is, amit nem használtunk ki, hozzá kell tenni, hogy a Vojvodinának is volt egy nagy helyzete. Azt mondom, amit egy ilyen derbi hoz, hogy egy mozdulás, vagy egy helyzet kihasználása hoz három pontot, ezt mi teljesítettük, és gratulálok ezzel a csapatunknak, az edzőnek, aki merészen pont a góllövőnket először a kezdőcsapatba tette.”

TSC
Topolya
stadion
Szuperliga
Vojvodina
Rajković
Palágyi Szabolcs
vezérigazgató

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.