Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Győzelemmel mutatkozott be a TSC labdarúgó csapatának kispadján Žarko Lazetić

2021.12.01
16:34
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak új edzőjük irányításával 2:1-re verték a Kolubara együttesét a Szerb Kupában, és ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé
Pannon RTV

A találkozón a hazaiaknál Stefan Vukić kétszer is betalált, a vendégek erejéből pedig csak egy szépítő találatra futotta a második félidőben. A 2:1-es végeredményt Đuranović állította be a 73. percben.

Pannon RTV

A TSC-Kolubara kupamérkőzéssel és a topolyai csapatban történt edzőcserével a Közügyekben bővebben is foglalkozunk.

TSC
kolubara
foci
labdarúgás
szerb kupa
Žarko Lazetić

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.