Ugrás a tartalomra

Győzelemmel ünnepelte 110 éves fennállását a TSC

2023.09.10
10:29
2023.11.26
17:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgók a Dunaszerdahely együttesét látták vendégül a TSC Arénában, a meccset követően pedig a NOX együttese adott koncertet a stadion parkolójában.

A topolyai gálameccset a Dunaszerdahely együttese kezdte jobban, a vendégek Herc góljával már a második percben megszerezték a vezetést. A folytatásban a TSC nem tudott igazán veszélyes lenni a DAC kapujára, így a félidő egygólos vendég előnnyel zárult.

A szünetben aztán több alapembert is becserélt a topolyai együttes, aminek eredményeként Vulić az 55. percben egyenlített, igaz ehhez a Dunaszerdahely kapusának hatalmas hibája is kellett, ugyanis a labda kiesett a kezéből. Ezt követően a TSC csatára, Marko Rakonjac két lehetőséget is elpuskázott, de harmadszor már nem hibázott és a 69. percben megfordította az állást. Innentől kezdve pedig a TSC elkapta a fonalat és a 82. percben Rakonjac második gólját is meglőtte, ezzel már 3:1 volt a hazaiaknak. A 86. percben pedig Rakonjacnak a mesterhármas is összejött, a TSC így hátrányból fordítva 4:1-re verte a Dunaszerdahely csapatát.

A topolyaiaknál Sós Bence a kezdőcsapatban kapott helyet.

Sós Bence, labdarúgó, TSC: „Elsősorban örülök a győzelemnek, a csapat eredményessége a legfontosabb, hogy újabb mérkőzést tudtunk megnyerni. Fantasztikus hangulat volt, nem is gondoltam, hogy ennyi szurkoló ki fog látogatni. Tudjuk, hogy ez a 110 éves ünneplése volt a klubnak, de nem gondoltam volna, nem számítottam ennyi nézőre, nagyon boldog voltam, és nagyon örülök, hogy pályára léphettem.”

A vendégeket erősítő Urblik Norbert szerint a TSC-nek több jó cserelehetősége volt, mint nekik, és egyebek mellett ennek köszönhetően tudták a második félidőben megfordítani az eredményt.

Urblik Norbert, labdarúgó, DAC: „Az elején a gól, az segített nekünk egy kicsit, de a második félidőben egy kicsit visszaesett a játékunk. Sajnos a bekapott gól után szétesett a csapat, vagyis eléggé, és nem tudtunk válaszolni a gólokra, és így sajnos egy csúnyább eredmény alakult ki.”

A meccset követően pedig a NOX együttese adott nagyszabású koncertet a stadion parkolójában, amire szintén sokan voltak kíváncsiak.

110
TSC 110
Dunaszerdahely
DAC
TSC

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.