Ugrás a tartalomra

Győzelemmel ünnepelte 110 éves fennállását a TSC

2023.09.10
10:29
2023.11.26
17:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgók a Dunaszerdahely együttesét látták vendégül a TSC Arénában, a meccset követően pedig a NOX együttese adott koncertet a stadion parkolójában.

A topolyai gálameccset a Dunaszerdahely együttese kezdte jobban, a vendégek Herc góljával már a második percben megszerezték a vezetést. A folytatásban a TSC nem tudott igazán veszélyes lenni a DAC kapujára, így a félidő egygólos vendég előnnyel zárult.

A szünetben aztán több alapembert is becserélt a topolyai együttes, aminek eredményeként Vulić az 55. percben egyenlített, igaz ehhez a Dunaszerdahely kapusának hatalmas hibája is kellett, ugyanis a labda kiesett a kezéből. Ezt követően a TSC csatára, Marko Rakonjac két lehetőséget is elpuskázott, de harmadszor már nem hibázott és a 69. percben megfordította az állást. Innentől kezdve pedig a TSC elkapta a fonalat és a 82. percben Rakonjac második gólját is meglőtte, ezzel már 3:1 volt a hazaiaknak. A 86. percben pedig Rakonjacnak a mesterhármas is összejött, a TSC így hátrányból fordítva 4:1-re verte a Dunaszerdahely csapatát.

A topolyaiaknál Sós Bence a kezdőcsapatban kapott helyet.

Sós Bence, labdarúgó, TSC: „Elsősorban örülök a győzelemnek, a csapat eredményessége a legfontosabb, hogy újabb mérkőzést tudtunk megnyerni. Fantasztikus hangulat volt, nem is gondoltam, hogy ennyi szurkoló ki fog látogatni. Tudjuk, hogy ez a 110 éves ünneplése volt a klubnak, de nem gondoltam volna, nem számítottam ennyi nézőre, nagyon boldog voltam, és nagyon örülök, hogy pályára léphettem.”

A vendégeket erősítő Urblik Norbert szerint a TSC-nek több jó cserelehetősége volt, mint nekik, és egyebek mellett ennek köszönhetően tudták a második félidőben megfordítani az eredményt.

Urblik Norbert, labdarúgó, DAC: „Az elején a gól, az segített nekünk egy kicsit, de a második félidőben egy kicsit visszaesett a játékunk. Sajnos a bekapott gól után szétesett a csapat, vagyis eléggé, és nem tudtunk válaszolni a gólokra, és így sajnos egy csúnyább eredmény alakult ki.”

A meccset követően pedig a NOX együttese adott nagyszabású koncertet a stadion parkolójában, amire szintén sokan voltak kíváncsiak.

110
TSC 110
Dunaszerdahely
DAC
TSC

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű