Ugrás a tartalomra
Spartacus női labdarúgó csapata
Pannon RTV / Payeta Maurice

Győzelmet aratott a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata

2017-11-10
19:46
2017-11-10
19:59
Forrás
Pannon RTV
Újabb három pontért küzdött ma délután a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata. A hazai lányok ezúttal a belgrádi Crvena Zvezdát látták vendégül.

Lendületesen kezdte a játékot a szabadkai csapat. Az első hazai gólra csupán a hatodik percig kellett várni, amikor Tijana Filipović bravúrosan a hálóba lőtte a labdát. A következő találatig a 32. percig várni kellett. Az első félidő végén 2:0-ra vezet a szabadkai Spartacus. A harmadik hazai találatig a 62. percig várni kellett. A második félidő utolsó perceiben már láthatóan elfáradt a vendég csapat. Ezt használták ki a Spartacus lányai és Tijana Filipović góljával megszerezték negyedik találatukat és ezzel be is állították a végeredményt. A csapat edzője elégedett a mérkőzésen nyújtott teljesítménnyel. Boris Arsić, edző, Spartacus: „Gratulálok a lányaimnak. Valóban az egész évadod a legmagasabb szinten játszották végig. Ma lediplomáztak, hogy ezt az évet a legszebb módon zárjuk le. A lányok fantasztikusak voltak. Mindent úgy csináltak, ahogy az öltözőben megbeszéltük.”

Vajda Orsolya és a csapat sokat készült erre az összecsapásra. „Nagyon elégedettek vagyunk, hiszen egész héten erre készültünk, hogy megverjük a Zvezda csapatát. Így tíz győzelmet tudhatunk magunk mögött, 30 pontot valamint egyetlen egy kapott gólunk se nincs.”

Gól!

A Crvena Zvezda edzője csalódott a csapata teljesítményével. Aleksandar Petrović, edző, Crvena Zvezda: „Mindenképpen, hogy jobb eredményt érhessünk el akarat, harci szellem és a megfelelő pillanat szükséges. Ez nálunk nem volt meg a mai mérkőzésen. Az elért eredmény is ezt mutatja.”

A tizedik forduló után a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata 30 ponttal, veretlenül áll a tabella élén. A lányok a következő hétvégén a Požarevac csapatával mérkőznek.

Spartacus
női labdarúgó csapat
Crvena zvezda
gyözelem

Most

18:23, Frissítve: 18:28

Ricciardo nyerte a szombati időmérőt

Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es Monacói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
18:00, Frissítve: 23:27

Évadnyitó Motofest Újvidéken

Csaknem ezer motoros vonult végig szombaton Újvidék utcáin. Az NS Riders Motoros Klub 25. alkalommal tartotta meg az évadnyitó Motofestet. Az ideit a városi Vöröskereszttel együtt szervezték meg.
15:57, Frissítve: 16:05

Bombariadó Kijevben

Pár órával az esti Real Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-döntő előtt Kijevben bombariadó miatt ürítettek ki öt metróállomást és a környékét - írta a ukrán Interfax hírügynökség.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.