Ugrás a tartalomra

Győzött a TSC a Spartacus ellen

2020.09.27
10:10
2020.09.27
16:51
Forrás
Pannon RTV
3:0-ra győzött a TSC a szabadkai Spartacus ellen a szerb Szuperliga 9. fordulójában Zentán.

A topolyai csapat ezzel a győzelemmel a Szuperliga táblázatán a nyolcadik helyre került 14 ponttal, míg a Spartacus 16-tal az ötödik helyet foglalja el a tabellán.

A topolyaiak a 11. percben Mihajlo Banjac góljával szerezték meg a vezetést. A Spartacus a 20. percben egyenlíthetett volna, ám Denković tizenegyesét Filipović hárította. A 43. percben Nenad Lukić találata tovább növelte a TSC előnyét. A meccs végeredményét Đuro Zec 68. percben szerzett gólja döntötte el. Nenad Lukić, játékos, TSC: „Az elsőtől az utolsó percig ellenőrzésünk alatt tartottuk a mérkőzést. Sokkal több helyzetünk volt, kontroll alatt tartottuk a játékot, és megérdemelten győztünk. Ez nagyon ösztönzőleg hatott most két rossz mérkőzés után hazai pályán.”

A Spartacus vezetőedzője, Vladimir Gaćinović szerint csapata egyebek mellett azért nem tudott jól teljesíteni a mérkőzésen, mert több játékosukat is nélkülözniük kellett. „Nyilvánvaló volt, hogy szinte a teljes hátsó vonal hiánya miatt kicsit hézagos volt a csapat, fontos játékosaink hiányoztak a hátsó vonalon, és ez észrevehető volt. Csapatként nem tűntünk eléggé támadónak és eléggé teljesnek, hogy komolyabban szembeszálljunk a TSC csapatával, amely egy tapasztalt csapat, és mindig tudja, mit akar.”

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője fontosnak tartja a Spartacus csapata ellen aratott győzelmet. „Sikerült az első félidőben két gólt rúgni, habár a Spartacusnak is voltak helyzetei, itt főképp Filipović hárította a tizenegyest, ami nagy lendületet adott a csapatnak. A második félidőben, amikor berúgtuk a harmadik gólt, akkor már el lett döntve a győztes. Nagyon örülök ennek a győzelemnek, mert megmutattuk a Šabac utáni mérkőzésen, hogy azért most már kezdünk jó formába lendülni.”

A TSC legközelebb az újvidéki Proleterhez látogat.

TSC
Spartacus
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.