Ugrás a tartalomra

Három magyar bírkózó állhatott dobogóra

2020.02.12
08:44
2024.03.19
08:49
Forrás
MTI
Lévai Zoltán 77, Lőrincz Viktor pedig 87 kilogrammban nyert ezüstérmet, míg Torba Erik a 63 kilósok között állhatott fel a dobogó harmadik fokára a római birkózó Európa-bajnokság keddi napján.

Lévai négy magabiztos győzelemmel jutott a fináléba, amelyben az azeri Sanan Suleymanovval nagy csatát vívott. Az első menetben intéssel került előnybe, amelyet riválisa hasonló módon egyenlített ki. A meccset egy perccel a vége előtt döntötte el Suleymanov, miután megkontrázta Lévai dobási kísérletét.

Ugyanebben a súlycsoportban a zentai Nemes Viktor a nyolcadöntőben 3:1-es vereséget szenvedett az örmény ellenfelétől és kiesett.

Lőrincz Viktor imponáló sikerekkel került fináléba, ahol a kétszeres U23-as világbajnok ukrán Szemen Novikov kihasználta a hibáit és 7:1-re legyőzte őt.

Torba Eriknek délelőtt már a vigaszágon volt jelenése, ahol magabiztos győzelmet aratott, majd az esti bronzmeccsen 3:0-s hátrányból fordított és nyert 6:3-ra a román Mihai Mihut ellen.

birkózó
Lévai Zoltán
Lőrincz Viktor
Torba Erik

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.