Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Hat új játékossal kezdte meg a felkészülési idényt a TSC

2018.07.13
18:45
2018.07.13
19:10
Forrás
Pannon RTV
A bajnokság végén öten távoztak a labdarúgó csapatból, így most 23 játékossal folytatja a topolyai együttes.

Az újak beleilleszkednek a játékstílusba, erős játékosok - nyilatkozta mai sajtótájékoztatóján a klub vezetősége. A következő szezonban a szuperligába való bejutás a cél.

Az adai származású Pintér Norbert 12 év után tért vissza Vajdaságba, hogy a TSC-t erősítse.

Pintér Norbert, játékos, TSC, Topolya: „Most, hogy megkeresett a Topolya, már nem is gondoltam rá, hogy ott maradok a másodosztályban, Szolnokon. Tudtam, hogy itt olyan célok vannak, hogy akár az első osztályban is tudnék játszani, így egyértelmű volt, hogy hazajövök.”

Összesen hat új játékost igazolt a TSC, akik beleilleszkednek a csapat támadó játékstílusába. A cél a szuperligába jutás.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC, Topolya: „Mi azt szeretnénk, hogy támadó focit játsszunk, mint tavasszal is. Sok gólt rúgtunk, sok helyzetet ki is használtunk, ezen szeretnénk még javítani. A védelmünk már stabil volt most tavasszal is, azt meg szeretnénk tartani, és remélem jobb jövő vár ránk, jobb eredményeket szeretnénk elérni, az első két pozíciót meg szeretnénk szerezni a következő szezonban.”

Két sikeres mérkőzéssel kezdődött meg a felkészülés a következő bajnoki idényre. A következő szombaton 11 órakor lesz a topolyai városi stadionban az Inđija csapata ellen, majd Zlatiborban edzőtáborban folytatják.

Palágyi Szabolcs, elnök, TSC, Topolya: „Gondolom, hogy elég mérkőzésünk lesz ahhoz, hogy az edzőnk fel tudja mérni az új játékosok teljesítményét. A régi,valamint az új játékosokból egy olyan csapatot, olyan erőt kell képeznünk, hogy már az első fordulótól kezdve nagyon komolyan tudjunk startolni.”

Hazatérve az edzőtáborból már Zentán fog játszani a csapat, mivel Topolyán megkezdik a stadion felújítását a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A bajnokság első fordulóját idegenben játssza a TSC, az ellenfél a belgrádi Sinđelić lesz.

TSC
Topolya
Pintér Norbert
Szabó Zoltán
Palágyi Szabolcs

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű