Ugrás a tartalomra

A héten tartják a "Stevan Vilotić - Ćele" Nemzetközi Emléktornát

2018.09.04
16:14
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Szerbia mellett Magyarország, Izrael és Montenegró fiataljai mérkőznek meg egymással a "Stevan Vilotić - Ćele" 25. Nemzetközi Labdarúgó Emléktornán - jelentették be sajtótájékoztatón a szervezők.

A rendezvény egy időben egyszerre több helyen zajlik majd. Az U19-es válogatott meccseinek Zenta, Kúla és Szabadka ad majd otthont. A torna csütörtöktől hétfőig tart. A házigazda szerb válogatott idén is nagy reményekkel néz a torna elé.

Dejan Vuković, szervező, Stevan Vilotić - Ćele Nemzetközi Labdarúgó Emléktorna: „A szerb válogatott tavaly megnyerte a tornát, tavaly meg tavaly előtt is. Erre a tornára mindig azzal a céllal is jön, hogy megnyerje azt. De nem az a fő cél, hanem az, hogy minél jobban felkészüljenek a selejtezőkre, ami most Írországban lesz. Az a legfontosabb, hogy itt lejátsszák a meccseket és minél jobban szerepeljenek az ottani selejtezőn.”

Stevan Vilotic - Cele
labdarúgó
emléktorna

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.