Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A hétvégén otthon játszik a TSC

2019.04.25
11:39
2019.04.25
17:24
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujeváci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban, az Első Szerb Liga rájátszásának 5. fordulójában.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik. A szurkolói busz 15:45 perckor indul Topolyáról. A kragujeváci csapat az ötödik helyen áll a táblázaton 26 ponttal, a TSC vezeti a tabellát 46 ponttal és bebiztosította bejutását a szuperligába. Ettől függetlenül minden mérkőzésen a győzelem a cél, mondta a csapat vezetőedzője. Szabó Zoltán kiemelte: „Még három meccs van a végéig. Meg szeretnénk nyerni minden meccset  és úgy feljutni a Szuperligába. Mind a három mérkőzésen a győzelemre hajtunk. A következő meccs a kragujeváci Radničkivel lesz, akiket egy hónappal ezelőtt vertünk meg 2:0-ra. A kragujeváciak hajtanak, hogy a rájátszásban minél jobb pozíciót harcoljanak ki maguknak, de ez minket nem érdekel, mi csak a győzelemre gondolunk.”

TSC Topolya
labdarúgás

Most

07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű