Ugrás a tartalomra

A hétvégén otthon játszik a TSC

2019.04.25
11:39
2019.04.25
17:24
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujeváci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban, az Első Szerb Liga rájátszásának 5. fordulójában.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik. A szurkolói busz 15:45 perckor indul Topolyáról. A kragujeváci csapat az ötödik helyen áll a táblázaton 26 ponttal, a TSC vezeti a tabellát 46 ponttal és bebiztosította bejutását a szuperligába. Ettől függetlenül minden mérkőzésen a győzelem a cél, mondta a csapat vezetőedzője. Szabó Zoltán kiemelte: „Még három meccs van a végéig. Meg szeretnénk nyerni minden meccset  és úgy feljutni a Szuperligába. Mind a három mérkőzésen a győzelemre hajtunk. A következő meccs a kragujeváci Radničkivel lesz, akiket egy hónappal ezelőtt vertünk meg 2:0-ra. A kragujeváciak hajtanak, hogy a rájátszásban minél jobb pozíciót harcoljanak ki maguknak, de ez minket nem érdekel, mi csak a győzelemre gondolunk.”

TSC Topolya
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.