Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A hétvégén otthon játszik a TSC

2019-04-25
11:39
2019-04-25
17:24
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujeváci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban, az Első Szerb Liga rájátszásának 5. fordulójában.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik. A szurkolói busz 15:45 perckor indul Topolyáról. A kragujeváci csapat az ötödik helyen áll a táblázaton 26 ponttal, a TSC vezeti a tabellát 46 ponttal és bebiztosította bejutását a szuperligába. Ettől függetlenül minden mérkőzésen a győzelem a cél, mondta a csapat vezetőedzője. Szabó Zoltán kiemelte: „Még három meccs van a végéig. Meg szeretnénk nyerni minden meccset  és úgy feljutni a Szuperligába. Mind a három mérkőzésen a győzelemre hajtunk. A következő meccs a kragujeváci Radničkivel lesz, akiket egy hónappal ezelőtt vertünk meg 2:0-ra. A kragujeváciak hajtanak, hogy a rájátszásban minél jobb pozíciót harcoljanak ki maguknak, de ez minket nem érdekel, mi csak a győzelemre gondolunk.”

TSC Topolya
labdarúgás

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.