Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

A hétvégén otthon játszik a TSC

2019-04-25
11:39
2019-04-25
17:24
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a kragujeváci Radnički csapatát fogadja a topolyai TSC a zentai városi stadionban, az Első Szerb Liga rájátszásának 5. fordulójában.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik. A szurkolói busz 15:45 perckor indul Topolyáról. A kragujeváci csapat az ötödik helyen áll a táblázaton 26 ponttal, a TSC vezeti a tabellát 46 ponttal és bebiztosította bejutását a szuperligába. Ettől függetlenül minden mérkőzésen a győzelem a cél, mondta a csapat vezetőedzője. Szabó Zoltán kiemelte: „Még három meccs van a végéig. Meg szeretnénk nyerni minden meccset  és úgy feljutni a Szuperligába. Mind a három mérkőzésen a győzelemre hajtunk. A következő meccs a kragujeváci Radničkivel lesz, akiket egy hónappal ezelőtt vertünk meg 2:0-ra. A kragujeváciak hajtanak, hogy a rájátszásban minél jobb pozíciót harcoljanak ki maguknak, de ez minket nem érdekel, mi csak a győzelemre gondolunk.”

TSC Topolya
labdarúgás

Most

12:26, Frissítve: 12:36

Fokozódik a forgalom a szerbiai utakon

A hétvégén a turisták és a hazatérő vendégmunkások újabb áradata várható, ezért fokozott forgalomra kell készülnünk az utakon, tájékoztatott a Szerbiai Motoros Szövetség.
11:27, Frissítve: 11:40

Magyar sikerek, szerb kiesés az Európa Ligában

A szerb csapatok közül a nisi Radnički lépett pályára, de búcsúra kényszerült, hiszen 2:2-re végzett a Flora Tallinn ellen. Mindhárom magyar csapat továbbjutott a labdarúgó Európa-ligában.
11:17, Frissítve: 11:23

Magyarországon a csantavéri bérgyilkos

Magyarországra hozták Dér Csabát, a csantavéri bérgyilkost. A két gyilkossággal gyanúsított férfit márciusban fogták el Prágában, most kommandósok hozták a határig.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.