Ugrás a tartalomra
Tanjug/Youtube/printscreen

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

2019-12-15
16:23
Forrás
Pannon RTV
Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.

A meccset a spanyolok kezdték jobban és gyorsan négy gólos előnyre tettek szert, a hollandok azonban 9:9-nél előbb egyenlítettek, a félidőre pedig már hárompontos előnyt szereztek.

A második játékrész drámai izgalmakat tartogatott, másfél perccel a meccs vége előtt még 29:29-et mutatott az eredményjelző. Ekkor előbb a hollandok, majd pedig a spanyolok támadhattak a győzelemért, de egyik csapat akciójából sem született találat. A világbajnoki cím sorsát végül egy büntetőből szerzett gól döntötte el, amit a holland csapat szerzett.

Szerbia egyébként a hatodik helyen zárta a tornát, a magyar válogatott pedig csak a 14. lett a vb-n.

női kézilabda
kézilabda VB
Japán
Hollandia

Most

18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.