Ugrás a tartalomra

A hollandok ellen játsza a döntőt a szerb női röplabda-válogatott

2017.09.30
21:20
2024.03.19
08:51
Vasárnap délután öt órától szurkolhat!

Magabiztos játékkal jutott a döntőbe a szerb női röplabda-válogatott a közös rendezésű azeri–grúz Európa-bajokságon, miután 3:0-ra simán verte a török gárdát. Az elődöntő első mérkőzésén vért izzadtak a lányok a továbbjutásért. A holland és az azeri összecsapáson végül a házigazdák maradtak alul. Öt játszmában 3:2-re nyertek a hollandok, így ők lesznek a szerbek ellenfelei a fináléban. A döntőt és a harmadik helyért folyó küzdelmet vasárnap délután rendezik.         

 

Hollandia
Szerbia
röplabda-válogatott

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.