Ugrás a tartalomra

Holnap este Magyarország-Szerbia focimeccs

2023.10.13
16:12
2023.10.13
17:02
Forrás
livescore.com
Magyar-szerb összecsapást rendeznek holnap a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában.

A mérkőzés két nagy kérdése, hogy sikerül-e a szerbeknek Budapesten visszavágniuk a legutóbbi magyar győzelemért, és hogy egy esetleges sikerrel a magyar labdarúgó-válogatottnak sikerül-e karnyújtásnyira kerülnie a kijutástól. Amennyiben a magyarok verik a szerb csapatot a Puskás Arénában, tényleg rendkívül közel kerülnek a 2024-es Eb-szerepléshez, ugyanis pont a szerbek üldözik őket a csoportban. A döntetlen is jó eredmény a magyaroknak, mert megőrizhetik mostani vezető pozíciójukat. A szerb csapat fogadkozik: céljuk a revans, tulajdonképpen győzelmi kényszerben vannak, a magyarok előnye pedig a hazai pálya lehet. A holnapi összecsapás 20:45-kor kezdődik.

Magyarország
Szerbia
Európa-bajnok

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.