Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Holnap ismét pályára lép a TSC

2022.11.08
11:41
Forrás
Pannon RTV
Ezúttal a labdarúgó Szerb Kupa küzdelmei robognak tovább.

A TSC Arénába ezúttal a Partizannál könnyebb ellenfél, a pancsovai Železničar látogat. Žarko Lazetić, a topolyaiak edzője meccs előtti tájékoztatójában kiemelte, sűrű a menetrendjük, ugyanis két, időben egymáshoz viszonylag közeli bajnoki mérkőzés között kell ismét pályára lépniük.

Hat nap alatt három meccs - de legalább hazai pályán - értékelt a szakember. A meccsen a topolyaiak küzdeni fognak a továbbjutásért.

A mérkőzés holnap 16 óra 30 perckor kezdődik a TSC Arénában.

TSC
labdarúgás
szerb kupa

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 15:42

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.
12:51, Frissítve: 12:56

Missziós napok Adán

Indiából, Ghánából, Indonéziából és Felvidékről származó verbiták hirdetik a kereszténységet, fiatalok és idősek számára egyaránt az adai Szentháromság Plébánia szervezésében megvalósuló eseményen.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.