Ugrás a tartalomra

Holnap tartják a Serbia Business Run szabadkai versenyét

2021.09.22
15:01
2021.09.22
16:51
Forrás
Pannon RTV
Az 5 kilométeres futamot Palicson szervezik meg. A második alkalommal megszervezett versenyre 40 vállalatból 500-an jelentkeztek.

A versenyzők 18 órakor rajtolnak el, a díjak kiosztása után pedig a női strandon buli várja a résztvevőket. Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus!

Žika Savin szervező: „A cél: fenntartani a jó testi és lelki állapotot a vállalatok minden munkatársa esetében, akik jelentkeztek a versenyre. Ez valamilyen módon, hogy úgy mondjam, csapatépítés a vállalatokban, ahol mindennap dolgoznak, irodában, vagy raktárakban, bárhol is dolgoznak. Egy kicsit félretéve a munkát megpróbálhatnak ismerkedni másokkal. Ez a sport szerintem a legjobb minden dolgozó számára.”

Serbia Business Run
Szabadka
futóverseny
Žika Savin

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.