Ugrás a tartalomra
Serbia Business Run

Holnap tartják a Serbia Business Run szabadkai versenyét

2021.09.22
15:01
2021.09.22
16:51
Forrás
Pannon RTV
Az 5 kilométeres futamot Palicson szervezik meg. A második alkalommal megszervezett versenyre 40 vállalatból 500-an jelentkeztek.

A versenyzők 18 órakor rajtolnak el, a díjak kiosztása után pedig a női strandon buli várja a résztvevőket. Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus!

Žika Savin szervező: „A cél: fenntartani a jó testi és lelki állapotot a vállalatok minden munkatársa esetében, akik jelentkeztek a versenyre. Ez valamilyen módon, hogy úgy mondjam, csapatépítés a vállalatokban, ahol mindennap dolgoznak, irodában, vagy raktárakban, bárhol is dolgoznak. Egy kicsit félretéve a munkát megpróbálhatnak ismerkedni másokkal. Ez a sport szerintem a legjobb minden dolgozó számára.”

Serbia Business Run
Szabadka
futóverseny
Žika Savin

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.