Ugrás a tartalomra

Hosszú Katinka hetedik 200 méter vegyesen

2022.06.19
21:35
Forrás
MTI
A számot Alex Walsh nyerte, jóval elmaradva Hosszú Katinka 2015-ös világcsúcsától.

Hosszú Katinka a hetedik helyen végzett 200 méter vegyesen vasárnap a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon. A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú a szám világcsúcstartója és a legutóbbi négy világbajnokság győztese már korántsem favoritként készült a mostani fináléra, mivel nyolcadik helyen jutott be. A döntőben a 33 esztendős magyar úszó valamivel erősebben kezdett, mint egy nappal korábban, a táv felénél viszont már lassabb volt. Végül 2:11.37 perccel csapott célba, ami ugyan gyengébb, mint az elődöntős ideje, azonban egy helyet így is előre lépett összesítésben.

A számot az amerikai Alex Walsh nyerte, egy másodperccel és egy századdal elmaradva Hosszú 2015-ben felállított világcsúcsától.

vizes vb
Budapest
úszás
Hosszú Katinka

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.