Ugrás a tartalomra
Pixabay/Silberfuchs

Ibrahimović az olasz bajnokság legrosszabbul fizetett játékosai közé kerülhet

2022.07.05
10:45
Forrás
origo.hu
A 40 éves svéd világklasszis focista vélhetően utolsó szezonjában minimálbérért futballozik majd olasz csapatában, az AC Milanban.

A rutinos csatár az elmúlt idény végén súlyos térdsérülést szenvedett, amely után meg is kellett műteni. Hónapokig nem lesz bevethető, ám az öltöző vezéreként egy szezont még szeretne a milánói csapat mellett maradni. Olasz lapértesülések szerint már meg is egyezett a Milannal, és eltökéltségét bizonyítja, hogy csak az olasz élvonal minimálbéréért játszik majd, ami egy szezonra 100 ezer euró.

Zlatan Ibrahimović 2020 januárjában csatlakozott a Milanhoz, amely az elmúlt években folyamatosan fejlődve idén 11 év után ismét bajnok lett. A svéd jelenleg még hazájában lábadozik, ám a napokban bejelenthetik a szerződéshosszabbítást.

Zlatan Ibrahimović
labdarúgás

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.