Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Idén is bajnok a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata

2020.05.06
19:19
2020.05.06
19:36
Forrás
Pannon RTV
A Szerbiai Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy minden amatőr szintű ligában a jelenlegi állás szerint véget ér a szezon és bajnokot avatnak.

Szerbiában a női labdarúgó első osztály is amatőrként van nyilvántartva, így Vajda Orsolyáék megvédték tavalyi bajnoki címüket. Ez egyébként sem lett volna kérdéses, hiszen a szabadkai hölgyek 14 mérkőzésen ugyanennyi győzelmet arattak, emellett pedig 74 gólt rúgtak az ellenfeleknek, védelmük pedig mindössze kétszer kapitulált a szezonban.

Ezzel az is biztossá vált, hogy a Spartacus ismét selejtezőt játszhat majd a női Bajnokok Ligájában.

Spartacus
női labdarúgás
Szabadka
bajnok

Most

17:30, Frissítve: 17:37

Vince-napi jóslat a Telecskai-dombokon

Bajsán is összegyűltek a borászok, hogy Vince-nap alkalmából vesszőt vágjanak, és megjósolják, hogy milyen lesz az idei év szőlőtermése a Telecskai-dombságon. A szőlőtermesztők errefelé is jó termésre számítanak.
17:24, Frissítve: 19:34

Vince-napi Borfesztivál és Borkóstoló Temerinben

Rossz bor nincs, csak jó, jobb és legjobb – tartja a mondás. Ezt Temerinben is hangsúlyozták. Sokak örömére a Temerini Kertbarátkörnek idén sikerült megrendeznie a nagy népszerűségnek örvendő Vince-napi Nemzetközi Borfesztivált és Borkóstolót.
16:24, Frissítve: 16:36

Meghalt Aki Rahimovski

A hír, hogy énekesük 67 éves korában elhunyt, a Parni Valjak egykori jugoszláv, majd horvát rockegyüttes közösségi oldalán jelent meg hivatalosan.
16:04, Frissítve: 16:33

Díjazták az év legjobb szerbiai edzőit

23. alkalommal adták át a szabadkai Yu Eco RTV szervezésében a múlt év legjobb szerbiai edzőinek járó sportdíjakat. Az egybegyűlteknek Pintér József, a médiaház igazgatója köszönte meg a szerbiai sport nemzetközi hírnevének öregbítését.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.