Ugrás a tartalomra

Ifijátékosokkal a keretben várja a Radnik elleni mérkőzést a TSC

2020.12.10
14:30
2020.12.10
17:17
Forrás
Pannon RTV
A hirtelen fiatalítás oka a koronavírus-járvány közvetlen következménye, ugyanis a topolyai játékosok közül többen is elkapták a fertőzést.

A csütörtöki bajnoki labdarúgó mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Faragó Szilárd kapusedző azt mondta, ellenfelük egy jó csapat, amely csatára, Milan Makarić a góllövőlistát is vezeti. A TSC és a surdulicai Radnik összecsapás péntek délután 4 órakor kezdődik Zentán, továbbra is szurkolók nélkül.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Speciális körülmények között készültünk az utóbbi másfél-két hétben, mivel már egy jó ideje elég sok játékosunk izolációban van a koronavírus miatt. Holnap is sok játékosunk hiányozni fog a mérkőzésről, mert sajnos a szituáció még mindig nem a legjobb, így a múlt hétvégén is és ezen a héten is már az ifjúsági csapatból több játékos velünk edzett, és a holnapi mérkőzésen is többen a keret tagjai lesznek.”

Ifijátékos
keret
Radnik
Surdulica
TSC
szuperliga
bajnoki
labdarúgó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.