Ugrás a tartalomra
TSC

Ifijátékosokkal a keretben várja a Radnik elleni mérkőzést a TSC

2020-12-10
14:30
2020-12-10
17:17
Forrás
Pannon RTV
A hirtelen fiatalítás oka a koronavírus-járvány közvetlen következménye, ugyanis a topolyai játékosok közül többen is elkapták a fertőzést.

A csütörtöki bajnoki labdarúgó mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Faragó Szilárd kapusedző azt mondta, ellenfelük egy jó csapat, amely csatára, Milan Makarić a góllövőlistát is vezeti. A TSC és a surdulicai Radnik összecsapás péntek délután 4 órakor kezdődik Zentán, továbbra is szurkolók nélkül.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Speciális körülmények között készültünk az utóbbi másfél-két hétben, mivel már egy jó ideje elég sok játékosunk izolációban van a koronavírus miatt. Holnap is sok játékosunk hiányozni fog a mérkőzésről, mert sajnos a szituáció még mindig nem a legjobb, így a múlt hétvégén is és ezen a héten is már az ifjúsági csapatból több játékos velünk edzett, és a holnapi mérkőzésen is többen a keret tagjai lesznek.”

Ifijátékos
keret
Radnik
Surdulica
TSC
szuperliga
bajnoki
labdarúgó

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.