Ugrás a tartalomra
TSC

Ifijátékosokkal a keretben várja a Radnik elleni mérkőzést a TSC

2020.12.10
14:30
2020.12.10
17:17
Forrás
Pannon RTV
A hirtelen fiatalítás oka a koronavírus-járvány közvetlen következménye, ugyanis a topolyai játékosok közül többen is elkapták a fertőzést.

A csütörtöki bajnoki labdarúgó mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Faragó Szilárd kapusedző azt mondta, ellenfelük egy jó csapat, amely csatára, Milan Makarić a góllövőlistát is vezeti. A TSC és a surdulicai Radnik összecsapás péntek délután 4 órakor kezdődik Zentán, továbbra is szurkolók nélkül.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Speciális körülmények között készültünk az utóbbi másfél-két hétben, mivel már egy jó ideje elég sok játékosunk izolációban van a koronavírus miatt. Holnap is sok játékosunk hiányozni fog a mérkőzésről, mert sajnos a szituáció még mindig nem a legjobb, így a múlt hétvégén is és ezen a héten is már az ifjúsági csapatból több játékos velünk edzett, és a holnapi mérkőzésen is többen a keret tagjai lesznek.”

Ifijátékos
keret
Radnik
Surdulica
TSC
szuperliga
bajnoki
labdarúgó

Most

07:03

Feszült, de békés volt az éjszaka Koszovóban

A koszovói különleges egység tagjait tegnap Koszovó északi részére vezényelték. A szerb lakosság több helyen tüntetett a rendőri intézkedés ellen. A ROSU tagjai könnygázt vetettek be a tüntetők feloszlatására.
18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.