Ugrás a tartalomra

Ifjú reménységek tábora a Tisza-parton

2022.08.17
13:18
2022.08.17
17:01
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 fiatal részvételével zajlik az Ifjú reménységek tábora Magyarkanizsán.

A Tisza-parti táborban Vajdaság 18 küzdősportklubjából érkeztek résztvevők, ezen a héten a kick-box szerelmesei készülhetnek fel a versenyekre Magyarkanizsán, míg a múlt hét folyamán a fiatal francia bokszolók edzhettek itt. Ma a szervezők úgynevezett olimpiai órát tartottak, olimpiai veteránokat láttak vendégül a táborban.

Halász Mihály, szervező: „Az első vendégeink, akik ma érkeznek, az Olimipai veteránok egyesületéből jönnek, mégpedig Tadija Kačar és Vujkov, mindketten ökölvívó olimpikonok, Európa-bajnokok, olimpiai ezüstérmes bajnok az egyikük. Ők fognak egy úgynevezett olimpiai órát tartani, amikor is elmesélik az itt levő gyerekeknek, hogy hogyan készültek, milyen érzés volt olimpiára menni, tehát nem a technikai részletekről, hanem emberileg megközelítve.”

Ifjú reménységek tábora

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.