Ugrás a tartalomra
Andrés Iniesta/Facebook

Iniesta folytatja, ameddig tudja

2020.04.19
15:00
2020.04.19
15:11
Forrás
Nemzeti Sport
A spanyol labdarúgót boldoggá teszi, ha a pályára léphet.

Harmincöt évesen sem szeretné befejezni profi labdarúgó-pályafutását a spanyol Andrés Iniesta, aki jelenleg a japán Vissel Kobe középpályása. Az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya az AS spanyol lapnak adott nyilatkozatában kijelentette: a katalán klubnál többé nem várható hasonló futballnemzedék megjelenése, mint amilyen az övék volt, soraikban az aranygeneráció képviselőivel, Lionel Messivel, Xavival, Carles Puyollal, Gerard Piquével. Iniesta elmondta, hogy japán élvonalbeli csapatánál minél tovább szeretne játszani. „Addig akarom rúgni a labdát, ameddig bírom, engem ez tesz boldoggá.” – idézte szavait az újság, megemlítve, hogy az irányító középpályás mostani szerződése 2021-ig szól. „Amikor azonban befejezem a karrieremet, vissza akarok térni a Barcához” – zárta nyilatkozatát a világbajnok és kétszeres Európa-bajnok labdarúgó. Iniesta a Barcelonával négyszer nyert Bajnokok Ligáját, és a katalán csapatban eltöltött 22 év után, 32 trófea birtokosaként 2018 májusában szerződött Japánba.

Andrés Iniesta
labdarúgás
foci
Vissel Kobe
Japán
Barcelona
FC Barcelona

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.