Ugrás a tartalomra

Ismét a nagybecskereki bírkózók lettek a legjobbak

2012.11.26
13:32
2017.10.03
09:34
Befejeződött a hazai bírkózóbajnokság, a titulus Nagybecskereken maradt
Befejeződött a hazai bírkózóbajnokság, a titulus Nagybecskereken maradt.A nagybecskereki Proleter bírkozó csapata megvédte országos bajnoki címét. A rájátszás döntőjében tegnap este hazai pályán legnagyobb riválisát, a belgrádi Partizánt múlta felül 4:3 arányban. A Proleter bírkozói közül Marković, Frisz, és Stefanek 3:0-ás előnyhöz juttatta a csapatát. Ezt követően Fijat Makszimovićtól, Balló pedig Bulatovićtól veszített.



hazaiak győzelmét Bojan Mijatov hozta meg, aki a csapat játékosa és egyben edzője  is. Mijatov a 96 kilogrammos súlycsoportban indult, úgy hogy erre az alkalomra a válogatott, újonnan megválasztott szövetségi kapitánya 14 kilogrammot fogyott, de így is sima győzelmet aratott. A 120 kilogrammosok versenyét nem is tartották meg, így lett a végeredmény 4:3. A bronzmeccsen a szabadkai Szpartakusz 5:2-re győzött a zombori Radnički ellen.

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.