Ugrás a tartalomra

Ismét a nagybecskereki bírkózók lettek a legjobbak

2012-11-26
13:32
2017-10-03
09:34
Befejeződött a hazai bírkózóbajnokság, a titulus Nagybecskereken maradt
Befejeződött a hazai bírkózóbajnokság, a titulus Nagybecskereken maradt.A nagybecskereki Proleter bírkozó csapata megvédte országos bajnoki címét. A rájátszás döntőjében tegnap este hazai pályán legnagyobb riválisát, a belgrádi Partizánt múlta felül 4:3 arányban. A Proleter bírkozói közül Marković, Frisz, és Stefanek 3:0-ás előnyhöz juttatta a csapatát. Ezt követően Fijat Makszimovićtól, Balló pedig Bulatovićtól veszített.hazaiak győzelmét Bojan Mijatov hozta meg, aki a csapat játékosa és egyben edzője  is. Mijatov a 96 kilogrammos súlycsoportban indult, úgy hogy erre az alkalomra a válogatott, újonnan megválasztott szövetségi kapitánya 14 kilogrammot fogyott, de így is sima győzelmet aratott. A 120 kilogrammosok versenyét nem is tartották meg, így lett a végeredmény 4:3. A bronzmeccsen a szabadkai Szpartakusz 5:2-re győzött a zombori Radnički ellen.

Most

22:02

Újra Bill Gates a világ leggazdagabb embere

A Bloomberg milliárdos indexe szerint Bill Gates megelőzte az Amazon vezérigazgatóját, Jeff Bezost. Nettó 110 milliárd dolláros vagyonával visszaszerezte a világ leggazdagabb emberének járó elismerést
21:19, Frissítve: 21:40

Bolívia a káosz szélén

Legkevesebb 8 ember meghalt, és több tucatnyian megsebesültek Bolíviában a lemondatott Evo Morales elnök mellett tüntetők és a rendfenntartó erők összecsapásaiban.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.