Ugrás a tartalomra

Ismét nyert Temerin férfi asztalitenisz-csapata a másodosztályban

2019.09.23
14:08
2019.09.23
18:10
Forrás
Pannon RTV
A dél-bácskai együttes a Borac Čačak ellen nyert 4:1-re. Pető Zoltánék az idei szezonban vissza szeretnének jutni a Szuperligába.

Második mérkőzését is megnyerte a Temerin férfi asztalitenisz-csapata a szerb másodosztályban. A bácskai játékosoknak köszönhetően nem sok izgalmat hozott a Temerin és a Borac párharca. A temerini együttesben Vlada Borčić mindkét mérkőzését megnyerte: előbb a tapasztalt Pejakot, majd a fiatal Sokolovićot is legyőzte. Nem sikerült ugyanez a házigazdák tunéziai légiósának, Aboubacer, aki Žunjanintól kapott ki.

A temerini csapat legtapasztaltabb játékosa, a korábbi szerb-válogatott Pető Zoltán viszont hozta a tőle várt eredményt, két győzelmének köszönhetően szintén kettő ponttal járult hozzá a Temerin 4-1-es sikeréhez. „Örülök, hogy ma sikerült elég simán nyernünk. Jól játszott Borčić, két mérkőzést nyert. Jól teljesítette Aboubacer is, aki igaz kikapott az ellenfél legjobb játékosától, de ez belefér egy ilyen mérkőzésbe. Nekem is sikerült hoznom mindkét meccsemet és szerintem megérdemelten nyertünk.”

A vendégek nem tűntek nagyon csalódottnak a mérkőzést követően, hiszen – ahogyan vallották – a liga egyik főesélyese ellen játszottak. Đorđe Pejak, Borac Asztalitenisz Klub, Čačak: „Igen színvonalas játékban lehetett részünk. Ami még fontosabb, hogy a házigazda kiválóan megszervezte a találkozót. Temerin önkormányzata bátrabban is támogathatná az asztalitenisz klubot, hiszen megérdemlik azt. A férfi csapat biztos, hogy a legjobb ebben a ligában.”

A Temerin 2017-ben 20 év után jutott fel ismét a Szuperligába, ahol két szezont tölthetett el, ám a tavalyi idény végén kiesett a legjobbak közül. A csapat viszont nem szeretne sokáig a másodosztályban maradni, a temeriniek célja ugyanis az, hogy megszerezzék az első két hely valamelyikét, amivel újra kiharcolnák az élvonalbeli szereplés lehetőségét. A Temerin a bajnokság következő fordulójában a nagy rivális Ada otthonába látogat.

Temerin
asztalitenisz

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.