Ugrás a tartalomra

Izgalmas kézilabdatornának ad otthont Magyarkanizsa

2019.08.16
19:08
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
Augusztus 22-én kezdődik a IX. Vajdasági bank-Kanizsa kupa elnevezésű férfi kézilabdatorna a magyarkanizsai Gyógyfürdő sportcsarnokában.

Az idei évben is olyan sztárcsapatok mérkőznek meg egymással, mint a horvátországi Nexe, az észak-macedóniai Metalurg, az izraeli Ramat Hasharon és a szerbiai Partizan. A torna augusztus 22-én egy barátságos mérkőzéssel kezdődik, amikor az izraeli Ramat Hasharon és a magyar első ligás Budakalász csap össze. Augusztus 23-án, pénteken 16 órától a Partizan és a Nexe, 18 órától pedig a Metalurg és a Ramat Hasharon mérkőzésre látogathatnak ki a szurkolók.

Dukai Ferenc, főszervező: „Szombaton 12 órától rendezünk egy gyermektornát, ahol a szegedi Tisza Volán és a kanizsai Potisje fiataljai mérik össze erejüket és tudásukat több kategóriában. Majd 17 órától érkezik a Partizan és az izraeliak mérkőzése, valamint 19 órakor egy igen érdekes és izgalmas mérkőzés lesz, a našicei Nexe, valamint a szkopjei Metalurg csap össze. Egy kiváló mérkőzést várunk, hisz mind a két csapat nagy ambiciókkal indul a bajnokságokon. Vasárnap a Metalurg játszik 15 órakor a belgrádi Partizannal, majd a Nexe és az izraeli csapat mérkőzése zárja a napot.”

Magyarkanizsa
kézilabdatorna
Gyógyfürdő
Vajdasági bank-Kanizsa kupa
Dukai Feren

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.