Ugrás a tartalomra
Tenisz labda
Pixabay

Játszik a US Openen Đoković

2020-08-13
14:46
2020-08-13
14:53
Forrás
Szerbiai RTV
Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Eldőlt. Játszik a US Openen a világelső szerb teniszező, Novak Đoković. Bejelentette, hogy elutazik az Amerikai Egyesült Államokba, ebből pedig valószínűsíthető, hogy garanciát kapott arra, hogy nem kell két hétre karanténba vonulnia, miután visszatér - írja a Szerbiai RTV. Đokovićnak minden bizonnyal feltett szándéka, hogy javítson tavalyi a New York-i eredményén, amikor a negyedik körben a svájci Stan Wawrinka búcsúztatta. Az idei US Openen egyébként a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer sem lesz ott, előbbi a vírushelyzet, utóbbi pedig sérülés miatt. Ez mindenképpen növeli Đoković esélyeit a tornagyőzelemre.

US Open
tenisz
Novak Đoković

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.