Ugrás a tartalomra

Játszik a US Openen Đoković

2020.08.13
14:46
2020.08.13
14:53
Forrás
Szerbiai RTV
Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Eldőlt. Játszik a US Openen a világelső szerb teniszező, Novak Đoković. Bejelentette, hogy elutazik az Amerikai Egyesült Államokba, ebből pedig valószínűsíthető, hogy garanciát kapott arra, hogy nem kell két hétre karanténba vonulnia, miután visszatér - írja a Szerbiai RTV. Đokovićnak minden bizonnyal feltett szándéka, hogy javítson tavalyi a New York-i eredményén, amikor a negyedik körben a svájci Stan Wawrinka búcsúztatta. Az idei US Openen egyébként a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer sem lesz ott, előbbi a vírushelyzet, utóbbi pedig sérülés miatt. Ez mindenképpen növeli Đoković esélyeit a tornagyőzelemre.

US Open
tenisz
Novak Đoković

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.