Ugrás a tartalomra

A Javor lesz a TSC első ellenfele a Szerb Első Liga rájátszásában

2019.04.02
11:22
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Az ivanjicai Javor labdarúgó csapata lesz a TSC első ellenfele a Szerb Első Liga rájátszásában. Az összecsapást szombat délután 16 órakor játsszák a zentai városi stadionban.

A két bajnokesélyes együttes között mindössze két pont a különbség. Az új szabályzat szerint ugyanis a rájátszásban az alapszakaszban szerzett pontok megfeleződnek, így a Javor 32, a TSC pedig 34 ponttal várja a mérkőzést. Az összecsapást szombat délután 16 órakor játsszák a zentai városi stadionban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nagyon szép volt ez a tavasz, nyolc mérkőzésből nyolcat nyertünk, úgyhogy kifogástalanul fejeztük be az alapszakaszt. De ezt el kell felejteni, mert a pontokat lefelezték és a különbség már csak két pont a Javor előtt és öt pont az Inđija előtt, úgyhogy ebben a hét mérkőzésben, ami a play offban lesz, már hibázni nem szabad és ez egy külön pszichikai megterhelés a csapatokra. De remélem, hogy végig így fogunk játszani. Megpróbálunk minden mérkőzést megnyerni és az első helyen végezni.”

TSC
Topolya
Szerb Első Liga
Javor

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.